Час роботи: Пн-Пт: 9.00-18.00, Сб: 9.00-15.00, Нд: вихідний

РусскийУкраїнська

+38 068 9357372
+38 095 1934264
+38 063 6562847
Замовити дзвінок

Нові автомобілі родом з Північної Кореї

18.01.2018

У КНДР недавно з'явився новий автомобільний бренд - Naenara, під яким планують проводити не тільки легковики, а й невеликі автобуси, і малотоннажні вантажні автомобілі.

Naenara. Фото 1

Автомобільне виробництво в країні перемігших ідей, м'яко кажучи, не сильно розвинене. На зорі розвитку автомобілізації в Північній Кореї були в ходу тільки автомобілі родом з Радянського Союзу, а з початку 21 століття в КНДР завдяки відкриттю спільного підприємства Pyeonghwa Motors з'явилося власне виробництво. Варто відразу сказати, що в основному проводилася збірка за ліцензією марок Brilliance і Fiat, і в меншій мірі інших китайських брендів. Відразу після запуску заводу Влада КНДР голосно заявили про випуск не менше десяти тисяч авто в рік, але реалії виявилися набагато сумнішими - максимальна кількість вироблених машин на цьому підприємстві не перевищувало півтори тисячі автомобілів. І це не дивно, так як і на таку кількість авто просто немає покупців. У Північній Кореї досі особисті машини прерогатива начальників, авто практично недоступні простому народу.

Naenara. Фото 2

Саме тому заява про новий автомобільний бренд прозвучала сенсаційно. Що ж будуть являти собою нові автомобілі? Інформації, зважаючи на закритість країни в цілому, поки що небагато. Відомо, що виробник має намір ставити на нові авто гідропідсилювач керма, кондиціонери, електросклопідйомники, дзеркала з електроприводом, навіть парктроніком та системою старт-стоп.

Naenara. Фото 3

Відомо також, що новинки будуть досить економічними, заявлена ​​витрата палива буде коливатися від 42 до 50 грам на один кілометр шляху, правда, чомусь не згадується, яке саме паливо вони будуть споживати. Потужність авто під новим брендом буде від 74 до 108 к.с., при цьому максимальна швидкість буде в межах 120-200 км / год в залежності від моделі.

Правда, в інтернеті все більше набирає обертів інформація, що нове марення Naenara не що інше, як автомобілі відомого китайського концерну FAW, трішки змінені і, природно, мають власний логотип.

» Всі новини

Голосів:   3
.