Час роботи: Пн-Пт: 9.00-18.00, Сб: 9.00-15.00, Нд: вихідний

РусскийУкраїнська

+38 068 9357372
+38 095 1934264
+38 063 6562847
Замовити дзвінок

Високогірний готель на колесах

22.11.2017

Єдиний поки в Південній Америці туристичний поїзд класу люкс почав функціонувати навесні 2017 року

Туристичний поїзд компанії Belmond. Фото 1

Компанія Belmond, досить відомий гравець в готельному і туристичному бізнесі відкрила новий маршрут, який пролягає по гірській частині Перу, між містами Куско, населеним пунктом, який славиться своєю давньою історією і Арекіпа - другим за величиною містом Перу.

Починається подорож з гірської частини країни, міста, яке відоме як столиця інків, потім перетинає частину гірського масиву Анд і призводить до неповторного озера Тітікака. Друге за величиною водне плесо і перше за обсягом озеро в Південній Америці знаходиться на висоті 3812 метрів. Під час подорожі у туристів є можливість побачити знаменитий каньйон Колка, який має глибину 3,2 кілометра (другий по глибині в світі). Закінчується подорож у Арекіпа, місті, знаменитому своїм історичним центром, який входить в список ЮНЕСКО.

Туристичний поїзд компанії Belmond. Фото 2

Така подорож залишиться в пам'яті на все життя - адже крім прекрасних пейзажів, які супроводжують вас всю дорогу, пасажири цього поїзда насолоджуються також дійсно високим комфортом. Склад має 16 вагонів і розрахований на 48 пасажирів. Вже саме співвідношення кількості мандрівників до кількості вагонів говорить про розкіш. Є різні варіанти розміщення - від купе з двоярусними полками до одномісних люксів, причому незалежно від комплектації кожне купе оснащено окремим санвузлом.

Туристичний поїзд компанії Belmond. Фото 3

Туристичний поїзд компанії Belmond. Фото 4

До послуг мандрівників Belmond Andean Explorer два вагони-ресторани, які завжди раді запропонувати гостям найвишуканіші страви приготовані з місцевих, вирощених в Андах, продуктів. У складі цього люкс-класу поїзді є також оглядовий вагон з відкритим майданчиком, де можна без перешкод милуватися гірськими пейзажами, насолоджуватися в повному обсязі найчистішим повітрям гір. Ну а вечір можна провести в компанії друзів або попутників в вагоні-салоні у рояля, або ж з книгою в руках, взятої в бібліотеці на колесах.

Туристичний поїзд компанії Belmond. Фото 5

» Всі новини

Голосів:   3
.